Accountant Hasselt

Voor een betrouwbare en persoonlijke accountant nabij Hasselt, bent u bij Eenkhoorn & Bakker aan het juiste adres. Financiële en fiscale zaken kunnen namelijk complex zijn. Onze 11 accountants en assistent-accountants zijn hoogopgeleid en hebben een uitgebreide kennis van fiscale regelgeving en accountancy.

Heeft u advies nodig of wilt u een wettelijke controle laten uitvoeren? De professionals van Eenkhoorn & Bakker, accountant nabij Hasselt, staan voor u klaar met persoonlijk, professioneel en kritisch advies over fiscale en financiële zaken.

Ons accountantsbureau bij Hasselt is aangesloten bij RB, NBA en Fiscount. Daarbij beschikken we over een WTA-vergunning. We voldoen ook aan de strenge, wettelijke eisen die zijn gesteld aan de beschermde beroepstitel. Bovendien zijn de vijf beginselen van accountancy de leidraad in ons werk:
- Vakbekwaamheid en zorgvuldigheid;
- Professionaliteit;
- Vertrouwelijkheid;
- Objectiviteit;
- Integriteit.

Eenkhoorn & Bakker accountant Hasselt

Korte lijnen, heldere communicatie en betrokkenheid: dat vinden wij als accountant nabij Hasselt erg belangrijk. Eenkhoorn & Bakker is al sinds 1980 actief als accountantsbureau in Genemuiden. Daarnaast zijn we als accountant in Hasselt inzetbaar, maar ook in de volgende regio’s:
- Stadshagen;
- Zwartsluis;
- Kampen;
- Meppel;
- Zwolle;
- IJsselmuiden.

De professionals die werkzaam zijn bij onze accountant bij Hasselt, zijn experts op het gebied van belastingen, accountancy, financiële administratie en salarisadministratie. Wij zien u als een zeer gewaardeerde klant en dat merkt u aan de communicatie. U krijgt namelijk een vast contactpersoon toegewezen, die alles weet van de regelgeving omtrent uw situatie. Op deze manier zijn we u zo goed mogelijk van dienst. Daarbij vinden wij korte lijnen en betrokkenheid erg belangrijk. Deze drie factoren maken onze manier van werken en communiceren erg succesvol.

Als accountant bij Hasselt, geven wij advies aan diverse partijen. Zo zijn er veel MKB-bedrijven die wij antwoord kunnen geven op hun hulpvraag, maar ook helpen wij graag zzp’ers bij vragen gerelateerd aan accountancy en financiële regelgeving. De afgelopen 40 jaar hebben wij veel ervaring en kennis opgedaan over fiscale en financiële regelgeving, waardoor wij nu alle fijne kneepjes van het vak kennen.

Bij Eenkhoorn & Bakker, accountant nabij Hasselt, bent u verzekerd van de fiscaal voordeligste positie. Uiteraard houden wij hierbij te allen tijde rekening met uw persoonlijke situatie.

Diensten Eenkhoorn & Bakker

Eenkhoorn & Bakker is een betrouwbare accountant nabij Hasselt, die u graag hulp biedt bij juridische en financiële vraagstukken. Deze vraagstukken verschillen uiteraard per bedrijf en per persoon. Daarom bieden wij diverse diensten aan, zodat we altijd aan uw wensen zullen voldoen.

Financiële administratie en online boekhouden

Snel en gemakkelijk boekhouden doet u bij Eenkhoorn & Bakker. Voor hulp bij uw financiële administratie en boekhouding, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken namelijk gebruik van een app genaamd Yuki, waarmee u gemakkelijk uw bonnen en facturen kunt scannen.

Nadat u dit heeft gedaan, worden deze facturen en bonnen gecontroleerd door uw vaste accountant nabij Hasselt. Deze houdt in de gaten of al deze informatie kloppend is. Wilt u meer weten over deze app of heeft u hulp nodig bij uw boekhouding en/of administratie? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en alle mogelijkheden.

Accountancy

Ook kunt u door onze accountant bij Hasselt een jaarrekening op laten stellen. U heeft als ondernemer de verplichting om de winst-en-verliesrekening en de balans bij de Belastingdienst in te dienen. Hier helpt Eenkhoorn & Bakker u graag bij. Bovendien kan een jaarrekening ook veel duidelijkheid geven over de bedrijfsvoering van uw onderneming. Aan de hand van deze inzichten kunt u voor het komende jaar keuzes maken voor uw bedrijf.

Belastingen

Vindt u het lastig om de wet- en regelgeving rond belastingen bij te houden, maar wilt u wel profiteren van fiscaal voordeel? Dan kunt u uw aangiftes door onze accountant bij Hasselt laten doen. Onze professionele accountants weten alles over de huidige regels en wetten. Deze kennis wordt op zo’n manier ingezet, dat u van alle mogelijke fiscale voordelen geniet.

Advisering

Voor advies over uw financiële en fiscale situatie, kunt u bij onze accountants en assistent-accountants van Eenkhoorn & Bakker terecht. Als accountant nabij Hasselt, die al 40 jaar actief is binnen deze branche, hebben we al veel verschillende situaties en hulpvragen voorbij zien komen. Bij elk van deze situaties, hebben wij passend advies kunnen geven. Wij geven advies over o.a. de volgende onderwerpen:
- Reorganisatie;
- Overdracht van een onderneming;
- Financieringen;
- Splitsingen en fusies.

Wilt u weten of wij advies kunnen geven bij uw situatie? Neem dan gerust contact op met ons accountantskantoor voor meer informatie.

Controleverklaring

Het is verplicht om een controle van uw jaarrekening uit te laten voeren, als u een middelgroot of groot bedrijf heeft. Onder een middelgroot of groot bedrijf wordt verstaan:
- Meer dan 50 werknemers;
- Een balanstotaal van meer dan € 6 miljoen;
- Een netto-omzet van meer dan € 12 miljoen.

Als uw bedrijf voldoet aan deze eisen en u een wettelijke controle wilt laten uitvoeren, kan dit bij Eenkhoorn & Bakker, accountant bij Hasselt. Wij beschikken namelijk over de vergunning Autoriteit Financiële Markten (AFM). Pas als een accountant voldoet aan diverse, strenge eisen, wordt deze vergunning verleend.

Personeelsadvies en salarisadministratie

Een loonadministratie voeren kan lastig zijn. Daarom hebben wij bij accountant Hasselt een Nmbrs-pakket waarmee u gemakkelijk uw loonadministratie uit kunt voeren. Hiermee worden uw HR- en payroll processen uitgevoerd. Nadat u alle gegevens ingevoerd heeft, regelt uw contactpersoon van Eenkhoorn & Bakker de rest.

Door uw loonadministratie te regelen met dit pakket bespaart u veel tijd. Deze tijd kunt u vervolgens besteden aan andere zaken binnen uw bedrijf die u graag wilt verbeteren.

Onze professionals

Wij zijn trots op ons team van Eenkhoorn & Bakker. Bij onze accountant nabij Hasselt zijn 11 professionele en ervaren accountants en assistent-accountants werkzaam. Elk van ons vindt een persoonlijke benadering en professioneel advies erg belangrijk. Wat uw situatie ook is; wij helpen u graag. Hoewel we als accountant aan alle strenge eisen voldoen, vinden wij bijscholing erg belangrijk. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste regels en wetten omtrent fiscale en financiële vraagstukken.

De communicatie met Eenkhoorn & Bakker, accountant bij Hasselt, gaat erg vlot. Wij zorgen ervoor dat u altijd gemakkelijk in contact komt met uw vaste contactpersoon, zodat er sprake is van korte lijnen. Daarbij vinden wij een persoonlijke benadering erg belangrijk, zodat we precies begrijpen wat voor hulp u nodig heeft en wat uw verwachtingen en behoeften zijn.

Wij helpen u altijd met de volgende punten als leidraad:
- Een goede prijs/prestatieverhouding;
- Een hoge mate van betrokkenheid;
- Klantvriendelijkheid;
- Een professionele dienstverlening;
- Een uitstekende service.

Contact

Voor meer informatie over de diensten van onze accountant Hasselt, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen en vertellen u graag meer over de diensten die we aanbieden. U kunt ons contactformulier invullen, maar uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken op 038 303 04 04.

Onze app downloaden

Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen

Jaarrekeningen

De jaarrekening is het financiële eindverslag van uw onderneming en de basis voor de belastingaangifte. Wij, Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs, adviseren u graag over de financiële situatie, juridische structuur, fiscale aspecten en verbeteringen en kansen.

   JAARREKENINGEN

Fiscale aangiften

Bij ons kantoor kunt u terecht voor alle fiscale aangiften. Onze belastingadviseurs beschikken over de juiste kennis en ervaring om u een advies op maat te geven. Ook voor adviezen en het begeleiden van bedrijfsopvolging, omzetten rechtsvorm en herstructurering kunt u bij ons terecht.

   Fiscale aangiften

Controleverklaringen

Is uw onderneming 'middelgroot' of 'groot'? Dan bent u wettelijke verplicht om uw jaarrekening door een accountant te laten controleren. Bij Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs, kunt u terecht voor wettelijke controles, vrijwillige controles, beoordelingsverklaringen en subsidieverklaringen.

   Controleverklaringen

Personeel en salaris

Een juiste loonadministratie is complex en precies. Onze adviseurs hebben een ruime kennis en ervaring op het gebied van salarisadministratie, arbeids- en ontslagrecht, sociale verzekeringen, CAO's en actuele ontwikkelingen in de meest uiteenlopende branches.

   Personeel en salaris

Financiele administraties

Iedere dag weten hoe uw onderneming er financieel voor staat, maar niet zelf de administratie inboeken? Dat kan! Met ons online boekhoudplatform wordt uw administratie dagelijks door ons verwerkt. Snel en heel eenvoudig!

   Financiele administraties

Advisering

Onze accountants en belastingadviseurs kunnen u adviseren bij het starten van een onderneming, investeringsbeslissingen, financieringsaanvragen, bedrijfsovernames, administratieve organisatie, etc. Wij helpen u graag!

   Advisering
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Erkend RB-kantoor
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Aangesloten bij Novak
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Aangesloten bij Fiscount
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Lid van NBA