Online boekhouden

Online boekhouden op de makkelijkste manier die u maar kunt voorstellen? Yuki zorgt voor een boekhouding zonder tijdsverspilling en een administratie zonder chaos, altijd beschikbaar voor u en uw adviseur. U hoeft zelf bijna niets te doen, u weet iedere dag hoe u er financieel voor staat en uw facturen zijn overzichtelijk gearchiveerd in digitale dossiermappen. De BTW, IB of VPB aangiften worden gedaan, en de jaarrekening is geregeld.

Hoe werkt het?
Waarschijnlijk ontvangt u de meeste facturen van leveranciers al digitaal. U hoeft ze dan alleen nog maar door te mailen naar Yuki. Papieren facturen of bonnen kunt u scannen en doormailen of een foto maken en via de app uploaden. De Yuki software herkent en verwerkt het grootse deel automatisch. Een vast contactpersoon binnen ons kantoor controleert de boekingen en neemt contact met u op als bonnen of facturen ontbreken of als er vragen over zijn. Uw contactpersoon kijk met u mee, ondersteunt u en voorziet u van nuttige tips.

Online factureren
Makkelijk zelf online facturen verzenden in uw eigen huisstijl. Vervolgens kunnen er handmatig of automatisch herinneringen en aanmaningen verstuurd worden als de betaaltermijn is overschreden.

Digitaal archief
Alle facturen worden digitaal overzichtelijk gearchiveerd in dossiermappen. U kunt makkelijk facturen terugvinden en dagelijks vind er een back-up plaats.


Financieel inzage
Doordat de administratie dagelijks wordt bijgehouden heeft u altijd up-to-date inzage in uw financiële situatie, openstaande debiteuren en crediteuren.

Koppelingen met andere systemen
Yuki kan gekoppeld worden met bijvoorbeeld een webshop, salarisadministratie, CRM of kassasysteem. Zo kunt u optimaal gebruik maken van de systemen die u al heeft. Voor meer informatie over de koppelingen die mogelijk zijn, kunt u contact met ons opnemen.

Vaste prijs
De prijs per maand is vast en inclusief de jaarrekening en alle aangiften. Dus geen verrassingen achteraf.

Meer informatie
Wilt u de software en de mogelijkheden eens vrijblijvend bekijken? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak.

Yuki niets voor u?
Dat kan natuurlijk. Om de meest uiteenlopende redenen kunt u natuurlijk kiezen voor andere boekhoudsoftware die past bij uw onderneming. Dat is voor ons geen probleem. Uit vrijwel alle software kan een auditfile aangeleverd worden die bij ons in de rapportagesoftware geimporteerd kan worden. Bij ons kunt u ook online-boekhouden met iMuis Online of Unit4 Multivers Online. Er is altijd wel een passende online oplossing voor u. 

 

Onze app downloaden

Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen

Jaarrekeningen

De jaarrekening is het financiële eindverslag van uw onderneming en de basis voor de belastingaangifte. Wij, Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs, adviseren u graag over de financiële situatie, juridische structuur, fiscale aspecten en verbeteringen en kansen.

   JAARREKENINGEN

Fiscale aangiften

Bij ons kantoor kunt u terecht voor alle fiscale aangiften. Onze belastingadviseurs beschikken over de juiste kennis en ervaring om u een advies op maat te geven. Ook voor adviezen en het begeleiden van bedrijfsopvolging, omzetten rechtsvorm en herstructurering kunt u bij ons terecht.

   Fiscale aangiften

Controleverklaringen

Is uw onderneming 'middelgroot' of 'groot'? Dan bent u wettelijke verplicht om uw jaarrekening door een accountant te laten controleren. Bij Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs, kunt u terecht voor wettelijke controles, vrijwillige controles, beoordelingsverklaringen en subsidieverklaringen.

   Controleverklaringen

Personeel en salaris

Een juiste loonadministratie is complex en precies. Onze adviseurs hebben een ruime kennis en ervaring op het gebied van salarisadministratie, arbeids- en ontslagrecht, sociale verzekeringen, CAO's en actuele ontwikkelingen in de meest uiteenlopende branches.

   Personeel en salaris

Financiele administraties

Iedere dag weten hoe uw onderneming er financieel voor staat, maar niet zelf de administratie inboeken? Dat kan! Met ons online boekhoudplatform wordt uw administratie dagelijks door ons verwerkt. Snel en heel eenvoudig!

   Financiele administraties

Advisering

Onze accountants en belastingadviseurs kunnen u adviseren bij het starten van een onderneming, investeringsbeslissingen, financieringsaanvragen, bedrijfsovernames, administratieve organisatie, etc. Wij helpen u graag!

   Advisering
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Erkend RB-kantoor
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Aangesloten bij Novak
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Aangesloten bij Fiscount
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Lid van NBA