Personeelsadvies en salarisadministratie

Het voeren van een juiste loonadministratie is  complex en precies.  Dit vergt veel tijd en kennis van  steeds veranderende wet- en regelgeving. Wij  hebben een ruime kennis op het gebied van loonheffing, sociale verzekeringen, arbeidsrecht en CAO’s.  Wij verzorgen al jaren de loonadministraties van een groot aantal bedrijven in de meest uiteenlopende branches.

ONLINE
Met het pakket Nmbrs beschikt ons kantoor over een uitstekende online oplossing voor al uw HR en payroll processen. Het pakket is uitermate gebruiksvriendelijk, veilig en vooral efficient. U voert online de gegevens in en wij verzorgen de loonadministratie.

VOORDELEN
Nmbrs heeft voor u de volgende voordelen:
- Digitaal dossier, beheer al uw documenten in een compleet digitaal dossier die 24/7 online beschikbaar is
- Eenvoudig te koppelen (API) met uw boekhouding of tijdsregistratiesoftware
- Handige en aanpasbare signaleringsfuncties houden u automatisch op de hoogte van het aflopen van arbeidsovereenkomsten, jubilea, etc.
- Verzuim- en verlofregistratie.
- Zelf pro-forma berekeningen maken.
- Acutele rapporten, anlayses en sturingsinformatie die u zelf genereert.

EMPLOYEE SELF SERVICE (ESS)
Geef uw medewerkers overal toegang tot hun loonstrook, verlofaanvragen, gewerkte uren en declaraties. U hoeft geen loonstroken en jaaropgaven meer te printen en uit te delen, en geen aparte verlofregistratie bij te houden. 

VASTE TARIEVEN
Voor het verwerken van de periodieke loonadministratie hanteren we vaste tarieven per loonstrook. Wilt u overstappen, wij rekenen geen opstartkosten, implementatiekosten of conversiekosten.

PERSONEELSADVIES EN OVERIGE DIENSTVERLENING
Naast het periodiek verwerken van de loonadministratie adviseren en ondersteunen wij de ondernemer ook bij:
- het opstellen en controleren van arbeidsovereenkomsten;
- ontslagaanvragen en beeindigingsovereenkomsten;
- advisering, uitleg en controle naleving CAO’s;
- subsidies op loonkosten;
- advisering werkkostenregeling (WKR) en WKR scan;
- analyse personeelskosten;
- ziek- en herstelmeldingen;
- bezwaar- en beroepsprocedures;
- communicatie met belastingdienst, bedrijfsverenigingen, verzekeringsmaatschappijen en ar-bodiensten;

DEMO EN CONTACT
Bent u benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Of wilt u een demo bekijken van Nmbrs en het ESS voor uw werknemers? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Onze app downloaden

Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen

Jaarrekeningen

De jaarrekening is het financiële eindverslag van uw onderneming en de basis voor de belastingaangifte. Wij, Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs, adviseren u graag over de financiële situatie, juridische structuur, fiscale aspecten en verbeteringen en kansen.

   JAARREKENINGEN

Fiscale aangiften

Bij ons kantoor kunt u terecht voor alle fiscale aangiften. Onze belastingadviseurs beschikken over de juiste kennis en ervaring om u een advies op maat te geven. Ook voor adviezen en het begeleiden van bedrijfsopvolging, omzetten rechtsvorm en herstructurering kunt u bij ons terecht.

   Fiscale aangiften

Controleverklaringen

Is uw onderneming 'middelgroot' of 'groot'? Dan bent u wettelijke verplicht om uw jaarrekening door een accountant te laten controleren. Bij Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs, kunt u terecht voor wettelijke controles, vrijwillige controles, beoordelingsverklaringen en subsidieverklaringen.

   Controleverklaringen

Personeel en salaris

Een juiste loonadministratie is complex en precies. Onze adviseurs hebben een ruime kennis en ervaring op het gebied van salarisadministratie, arbeids- en ontslagrecht, sociale verzekeringen, CAO's en actuele ontwikkelingen in de meest uiteenlopende branches.

   Personeel en salaris

Financiele administraties

Iedere dag weten hoe uw onderneming er financieel voor staat, maar niet zelf de administratie inboeken? Dat kan! Met ons online boekhoudplatform wordt uw administratie dagelijks door ons verwerkt. Snel en heel eenvoudig!

   Financiele administraties

Advisering

Onze accountants en belastingadviseurs kunnen u adviseren bij het starten van een onderneming, investeringsbeslissingen, financieringsaanvragen, bedrijfsovernames, administratieve organisatie, etc. Wij helpen u graag!

   Advisering
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Erkend RB-kantoor
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Aangesloten bij Novak
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Aangesloten bij Fiscount
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Lid van NBA