Accountant Zwolle

De beroepstitel van accountant is in Nederland wettelijk beschermd. Voordat iemand zich een accountant mag noemen, zal diegene een speciale opleiding gevolgd moeten hebben én een aantal jaar aan ervaring moeten opdoen. Wij kunnen met trots zeggen dat alle 11 medewerkers van Eenkhoorn & Bakker uit Genemuiden aan deze eisen voldoen. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor professioneel, kritisch en persoonlijk advies over fiscale en financiële zaken.

De vijf fundamentele beginselen waar een accountant zich aan moet houden, zijn integriteit, vakbekwaamheid en zorgvuldigheid, professionaliteit, vertrouwelijkheid en objectiviteit.
Deze beginselen passen we dan ook ten alle tijde toe. Eenkhoorn & Bakker ,actief als accountant in Zwolle en omstreken, is aangesloten bij RB, Fiscount, NBA én beschikt over een WTA-vergunning. Dat betekent dat wij door certificering bekwaam zijn om wettelijke controles uit te voeren.

Eenkhoorn & Bakker accountant Zwolle

Voor een vakbekwame en persoonlijk betrokken accountant, kunt u terecht bij Eenkhoorn & Bakker, ook uw accountant in Zwolle. Wij zijn inmiddels al 40 jaar gevestigd te Genemuiden, dicht bij Zwolle. Onze accountants ondersteunen u graag bij uw belastingen, financiële administratie, salarisadministratie en accountancy. Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt, heeft u een vast contactpersoon. Uw situatie hoeft u dus niet iedere keer opnieuw uit te leggen. Wij zien u als klant en niet als nummer. Heeft u een vraag? Bij Eenkhoorn & Bakker, uw accountant nabij Zwolle, streven we ernaar dat u snel geholpen wordt. Korte lijnen, advies op maat en een scherpe prijs zijn een aantal punten die wij hoog in het vaandel hebben staan. Daarom kunt u bij ons altijd rekenen op een goede service. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent!

U kunt ons accountantskantoor vinden in Genemuiden. Bent u op zoek naar een accountant in Zwolle of omgeving? Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen u graag wat we precies voor u kunnen betekenen. Naast dat wij als accountant in Zwolle werkzaam zijn, hebben wij een uitgebreid klantenbestand in de wijde omgeving, zoals:
- Kampen
- Meppel
- IJsselmuiden
- Zwartsluis
- Stadshagen
- Hasselt

Wij bedienen als accountant nabij Zwolle veel klanten binnen het midden- en kleinbedrijf (MKB). Wij zorgen graag voor financiële en fiscale dienstverlening, zodat u zich kunt focussen op uw onderneming.

Diensten accountant Zwolle

Eenkhoorn & Bakker, accountant Zwolle, biedt verschillende diensten aan. Hieronder lichten wij deze diensten kort toe. Heeft u een vraag of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Accountancy

Bij Eenkhoorn & Bakker kunnen wij een jaarrekening opstellen. Hieruit kunt u een balans en winst-en-verliesrekening opmaken. Een jaarrekening kan u inzicht geven in de financiële situatie binnen uw bedrijf. Op basis daarvan kunt u keuzes maken met betrekking tot uw bedrijfsvoering voor het nieuwe jaar. Daarnaast verzorgen wij dat u als ondernemer voldoet aan de verplichting om deze balans met een winst-en-verliesrekening in te dienen bij de Belastingdienst.

Belastingen

Vindt u het lastig om de regels rondom belastingen bij te houden? Dat snappen wij maar al te goed. U bent niet voor niets opzoek naar een accountant in Zwolle. Daarom nemen wij graag de uitvoerende taak van diverse aangiftes voor u uit handen. Ook kunt u ons altijd vragen om advies met betrekking tot de belastingen en aangiftes die u moet doen. Doordat wij al 40 jaar in het vak zitten, kunt u zorgeloos uw belastingaangiftes aan ons uitbesteden.

Personeelsadvies en salarisadministratie

Loonadministratie is een ingewikkelde administratie. Voor alle betrokken partijen is het belangrijk dat deze administratie klopt. Niets is zo vervelend als het achteraf verwerken van fouten in de loonadministratie. Het is voor uw bedrijf belangrijk dat dit door een betrouwbaar bedrijf wordt uitgevoerd. Naast het doen van de administratie, kunnen wij u ook voorzien van personeelsadvies. Zo weet je zeker dat je op resultaten gebaseerde keuzes kunt maken die betrekking hebben op uw personeel en bedrijf.

Zorgeloos je personeel- en salarisadministratie uitbesteden in Zwolle doe je bij Eenkhoorn en Bakker accountants.

Financiële administratie en online boekhouden

Uw Financiële administratie hoeft niet ingewikkeld te zijn. Wij bieden als accountant Zwolle de mogelijkheid om gebruik te maken van de Yuki-app. U kunt via deze app uw bonnen en facturen gemakkelijk opslaan. Uw vaste contactpersoon van Eenkhoorn & Bakker houdt deze boekingen in de gaten en zorgt ervoor dat alle informatie klopt. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Controleverklaringen

Maakt uw bedrijf deel uit van het MKB? Laat dan uw verplichte controle van uw jaarrekening uitvoeren door onze accountant Zwolle. Als uw balanstotaal meer dan € 6 miljoen is, uw netto-omzet meer dan € 12 miljoen is en het aantal werknemers binnen uw bedrijf meer dan 50 is, bent u een middelgroot of groot bedrijf. Dit gaat om de cijfers van twee opeenvolgende boekjaren. U kunt uw wettelijke controles gerust door ons laten uitvoeren. Wij zijn namelijk in het bezit van een vergunning van de AFM (Autoriteit Financiële Markten).

Advisering

Bovendien kunnen wij u adviseren over diverse zaken die te maken hebben met uw onderneming. Denk hierbij aan splitsingen en fusies, financieringen en bedrijfsopvolging. Heeft u vragen over een andere situatie? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag zo goed mogelijk advies over uw specifieke situatie.

Ons team

Wij zijn een klein team bestaande uit 11 medewerkers, waardoor onze onderlinge communicatie uitstekend is. Op deze manier gaan we efficiënt te werk. U heeft altijd contact met een vast contactpersoon die inzicht heeft in uw situatie. Dit zorgt voor een duidelijke en snelle communicatie. Als accountant in omgeving Zwolle vinden wij diverse punten erg belangrijk, namelijk een goede service, een goede prijs/prestatieverhouding, klantvriendelijkheid, een professionele dienstverlening en bovendien een hoge mate van betrokkenheid. U kunt contact met ons opnemen vanuit diverse regio’s: zowel vanuit Stadshagen, Kampen, Zwartsluis of Hasselt. Onze accountants nabij Zwolle staan voor u klaar.

Contact

Wilt u meer informatie over ons en onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Vul ons contactformulier in, of bel ons op 038 303 04 04. Wij helpen u graag.

Onze app downloaden

Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen

Jaarrekeningen

De jaarrekening is het financiële eindverslag van uw onderneming en de basis voor de belastingaangifte. Wij, Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs, adviseren u graag over de financiële situatie, juridische structuur, fiscale aspecten en verbeteringen en kansen.

   JAARREKENINGEN

Fiscale aangiften

Bij ons kantoor kunt u terecht voor alle fiscale aangiften. Onze belastingadviseurs beschikken over de juiste kennis en ervaring om u een advies op maat te geven. Ook voor adviezen en het begeleiden van bedrijfsopvolging, omzetten rechtsvorm en herstructurering kunt u bij ons terecht.

   Fiscale aangiften

Controleverklaringen

Is uw onderneming 'middelgroot' of 'groot'? Dan bent u wettelijke verplicht om uw jaarrekening door een accountant te laten controleren. Bij Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs, kunt u terecht voor wettelijke controles, vrijwillige controles, beoordelingsverklaringen en subsidieverklaringen.

   Controleverklaringen

Personeel en salaris

Een juiste loonadministratie is complex en precies. Onze adviseurs hebben een ruime kennis en ervaring op het gebied van salarisadministratie, arbeids- en ontslagrecht, sociale verzekeringen, CAO's en actuele ontwikkelingen in de meest uiteenlopende branches.

   Personeel en salaris

Financiele administraties

Iedere dag weten hoe uw onderneming er financieel voor staat, maar niet zelf de administratie inboeken? Dat kan! Met ons online boekhoudplatform wordt uw administratie dagelijks door ons verwerkt. Snel en heel eenvoudig!

   Financiele administraties

Advisering

Onze accountants en belastingadviseurs kunnen u adviseren bij het starten van een onderneming, investeringsbeslissingen, financieringsaanvragen, bedrijfsovernames, administratieve organisatie, etc. Wij helpen u graag!

   Advisering
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Erkend RB-kantoor
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Aangesloten bij Novak
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Aangesloten bij Fiscount
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Lid van NBA