Controleverklaringen

Wettelijke controle jaarrekening
Is uw onderneming 'middelgroot' of 'groot'? Dan bent u wettelijk verplicht om uw jaarrekening door een accountant te laten controleren.

Uw ondernemening is 'middelgroot' of 'groot' indien uw bedrijf twee opeenvolgende boekjaren, aan twee van de volgende drie criteria heeft voldaan:

Balanstotaal > € 6 miljoen
Netto-omzet > € 12 miljoen
Aantal werknemers > 50

Als accountantsorganisatie heeft ons kantoor een vergunning van de AFM voor het verrichten van wettelijke controles (niet-OOB's). De uitvoering geschiedt onder verantwoordelijkheid van een 'externe accountant'. Binnen ons kantoor zijn drie 'externe accountants' werkzaam.

Vrijwillige controle jaarrekening
De controle van een jaarrekening kan een grote meerwaarde hebben – ook als het niet wettelijk verplicht is. We spreken dan over een vrijwillige controle. Externe aandeelhouders, Raad van Commissarissen, subsidieverstrekkers e.d. kunnen een dergelijke vrijwillige controle eisen. Bij ons kantoor kunt u terecht voor vrijwillige controles.

Wat kunnen we nog meer voor u betekenen?
Naast het uitvoeren van jaarrekeningcontroles kunt u bij ons kantoor ook terecht voor:

  • (vrijwillige) beoordelingsverklaringen
  • due dilligence

Onze app downloaden

Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen

Jaarrekeningen

De jaarrekening is het financiële eindverslag van uw onderneming en de basis voor de belastingaangifte. Wij, Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs, adviseren u graag over de financiële situatie, juridische structuur, fiscale aspecten en verbeteringen en kansen.

   JAARREKENINGEN

Fiscale aangiften

Bij ons kantoor kunt u terecht voor alle fiscale aangiften. Onze belastingadviseurs beschikken over de juiste kennis en ervaring om u een advies op maat te geven. Ook voor adviezen en het begeleiden van bedrijfsopvolging, omzetten rechtsvorm en herstructurering kunt u bij ons terecht.

   Fiscale aangiften

Controleverklaringen

Is uw onderneming 'middelgroot' of 'groot'? Dan bent u wettelijke verplicht om uw jaarrekening door een accountant te laten controleren. Bij Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs, kunt u terecht voor wettelijke controles, vrijwillige controles, beoordelingsverklaringen en subsidieverklaringen.

   Controleverklaringen

Personeel en salaris

Een juiste loonadministratie is complex en precies. Onze adviseurs hebben een ruime kennis en ervaring op het gebied van salarisadministratie, arbeids- en ontslagrecht, sociale verzekeringen, CAO's en actuele ontwikkelingen in de meest uiteenlopende branches.

   Personeel en salaris

Financiele administraties

Iedere dag weten hoe uw onderneming er financieel voor staat, maar niet zelf de administratie inboeken? Dat kan! Met ons online boekhoudplatform wordt uw administratie dagelijks door ons verwerkt. Snel en heel eenvoudig!

   Financiele administraties

Advisering

Onze accountants en belastingadviseurs kunnen u adviseren bij het starten van een onderneming, investeringsbeslissingen, financieringsaanvragen, bedrijfsovernames, administratieve organisatie, etc. Wij helpen u graag!

   Advisering
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Erkend RB-kantoor
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Aangesloten bij Novak
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Aangesloten bij Fiscount
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Lid van NBA