Wie zijn wij

Ons kantoor - opgericht in 1980- is gevestigd te Genemuiden.

Onze kernactiviteiten richten zich op accountancy en advisering op financieel en fiscaal gebied. Ons kantoor beschikt over een Wta-vergunning (niet-OOB's), zodat u bij ons ook terecht kunt voor de wettelijke controle van de jaarrekening.  Daarnaast kunt u bij ons terecht voor administratieve dienstverlening, loonadministraties, vrijwillige controles, beoordelingsverklaringen en due dilligence.

Wij zijn aangesloten bij de beroepsorganisatie NBA (Nederlandse Broepsorganisatie van Accountancy) en RB (Register Belastingadviseurs) en werkzaam voor diverse ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf, vrije beroepsbeoefenaren, zzp'ers, de agrarische sector, verenigingen en particulieren.

Professionele dienstverlening, klantvriendelijkheid, snelle en kwalitatief hoogstaande service, goede prijs/prestatieverhouding en een hoge mate van persoonlijke betrokkenheid, staan bij ons op kantoor hoog in het vaandel. Bij ons kantoor is sprake van korte lijnen en vaste contactpersonen.  

Wij zijn werkzaam in de hele regio Kampen en IJsselmuiden, en van Stadshagen bij Zwolle, over Hasselt tot Zwartsluis!

Geïnteresseerd? neem gerust contact met ons op, bel (038) 385 64 54 of mail naar info@eb-accountants.nl.

Directie: Jacolien van Gaalen-Wagterveld, Geerhard Schaapman, Jan Bakker

Directie (Jacolien van Gaalen, Geerhard Schaapman, Jan Bakker)

Onze app downloaden

Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen

Jaarrekeningen

De jaarrekening is het financiële eindverslag van uw onderneming en de basis voor de belastingaangifte. Wij, Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs, adviseren u graag over de financiële situatie, juridische structuur, fiscale aspecten en verbeteringen en kansen.

   JAARREKENINGEN

Fiscale aangiften

Bij ons kantoor kunt u terecht voor alle fiscale aangiften. Onze belastingadviseurs beschikken over de juiste kennis en ervaring om u een advies op maat te geven. Ook voor adviezen en het begeleiden van bedrijfsopvolging, omzetten rechtsvorm en herstructurering kunt u bij ons terecht.

   Fiscale aangiften

Controleverklaringen

Is uw onderneming 'middelgroot' of 'groot'? Dan bent u wettelijke verplicht om uw jaarrekening door een accountant te laten controleren. Bij Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs, kunt u terecht voor wettelijke controles, vrijwillige controles, beoordelingsverklaringen en subsidieverklaringen.

   Controleverklaringen

Personeel en salaris

Een juiste loonadministratie is complex en precies. Onze adviseurs hebben een ruime kennis en ervaring op het gebied van salarisadministratie, arbeids- en ontslagrecht, sociale verzekeringen, CAO's en actuele ontwikkelingen in de meest uiteenlopende branches.

   Personeel en salaris

Financiele administraties

Iedere dag weten hoe uw onderneming er financieel voor staat, maar niet zelf de administratie inboeken? Dat kan! Met ons online boekhoudplatform wordt uw administratie dagelijks door ons verwerkt. Snel en heel eenvoudig!

   Financiele administraties

Advisering

Onze accountants en belastingadviseurs kunnen u adviseren bij het starten van een onderneming, investeringsbeslissingen, financieringsaanvragen, bedrijfsovernames, administratieve organisatie, etc. Wij helpen u graag!

   Advisering
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Erkend RB-kantoor
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Aangesloten bij Novak
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Aangesloten bij Fiscount
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Lid van NBA