Uw onmisbare accountant voor regio Stadshagen nabij Zwolle, en van Ijsselmuiden tot Zwartsluis

Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs is al bijna 40 jaar hét accountantskantoor bij u in buurt. Ons kantoor in Genemuiden ligt op 10 minuten rijafstand met de auto van Stadshagen bij Zwolle, maar adviseert ook klanten van Zwartsluis over Hasselt tot in Ijsselmuiden! Eenkhoorn & Bakker is de betrouwbare specialist voor het midden- en kleinbedrijf op het gebied van accountancy, belastingen, salarisadministraties en financiële administraties.

Professionele dienstverlening, kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid staan bij ons accountantskantoor hoog in het vaandel. Door onze jarenlange ervaring, in de meest uiteenlopende branches, bent u bij ons van harte welkom voor uw jaarrekening, belastingaangifte of administratie, ongeacht de bedrijfstak of grootte van uw onderneming. Bij ons accountantskantoor kunt u tevens terecht voor de wettelijke controle van de jaarrekening, hetgeen verplicht is bij een middelgrote of grote onderneming. De specialisten van Eenkhoorn & Bakker denken graag met u mee.

Bent u op zoek naar een accountant nabij Ijsselmuiden of Stadshagen, die uw midden- of kleinbedrijf vakkundig kan ondersteunen op het gebied van accountancy, belastingen en/of financiële administratie? Dan is ons accountantskantoor een bezoek waard. Hier vindt u dé accountant die u financiële dienstverlening op maat kan bieden. Eekhoorn & Bakker is al bijna 40 jaar actief in de meest uiteenlopende branches. Uw jaarrekening, belastingaangifte of administratie is bij ons in goede handen, ongeacht hoe groot uw onderneming is en in welke bedrijfstak u opereert. Ons ervaren en veelzijdige accountantskantoor is ook dé plek waar u terecht kunt voor de wettelijke controle van uw jaarrekening, die voor middelgrote en grote ondernemingen verplicht is, ook voor de regio Hasselt of Zwartsluis.

De specialisten van Eekhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs weten professionele dienstverlening, kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid uitstekend te combineren. We denken graag met u mee over de beste financiële en fiscale oplossingen voor uw bedrijf. Voor een accountant in de buurt van Stadshagen, Ijsselmuiden of Hasselt die u veel werk uit handen neemt, bent u bij Eekhoorn & Bakker aan het juiste adres. Neem nu contact op om een afspraak te maken en ontdek wat we voor u kunnen betekenen!