Non-profit

Speciaal voor verenigingen en stichtingen (non-profit-instellingen) van Zwartewaterland hebben wij de volgende aanbiedingen:

Op de reclamezuil bij ‘Eenkhoorn & Bakker
Uw melding en/of promotie van een activiteit van uw vereniging kan voor enige tijd meedraaien op onze reclamezuil. Wij hanteren in het algemeen een periode van twee weken, waarbij in principe niet meer dan twee activiteiten tegelijkertijd meedraaien met onze eigen berichtgeving op het led-bord.

zuil

Voorwaarden:
De mededeling dient een activiteit te zijn van een vereniging uit Zwartewaterland. Commerciële activiteiten worden niet vermeld. De inhoud van de mededeling dient uiteraard te voldoen aan redelijke normen en waarden.

Meer informatie kunt u hier downloaden

Administratieve ondersteuning penningmeesterschap
Voor alle non-profit-instellingen van Zwartewaterland bieden wij ondersteuningsdiensten voor de penningmeester aan tegen een zeer gereduceerd (sponsor)tarief. Dit kan varieren van het louter fungeren als klankbord of als rugdekking bij calamiteiten tot het voeren van de volledige financiele en ledenadministratie, samenstellen van de jaarrekening, begroting, loonadministraties, BTW-aangifte, etc. Door de ondersteuning op maat, tegen gereduceerd sponsortarief, wordt het werk van de penningmeester sterk verlicht. Dit maakt het makkelijker om deze functie in te vullen, aangezien een penningmeester op deze manier geen diepgaande kennis van boekhouding en belastingen meer hoeft te hebben. Verder kan zo de administratie meer gewaarborgd worden. Een netwerk van interne en externe deskundigen zorgt voor alle benodigde support.

Heeft u of uw penningmeester behoefte aan administratieve ondersteuning in wat voor vorm dan ook, tegen een zeer aantrekkelijk tarief? Aarzel dan niet en neem contact op voor een geheel vrijblijvend gesprek!

Onze app downloaden

Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen

Jaarrekeningen

De jaarrekening is het financiële eindverslag van uw onderneming en de basis voor de belastingaangifte. Wij, Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs, adviseren u graag over de financiële situatie, juridische structuur, fiscale aspecten en verbeteringen en kansen.

   JAARREKENINGEN

Fiscale aangiften

Bij ons kantoor kunt u terecht voor alle fiscale aangiften. Onze belastingadviseurs beschikken over de juiste kennis en ervaring om u een advies op maat te geven. Ook voor adviezen en het begeleiden van bedrijfsopvolging, omzetten rechtsvorm en herstructurering kunt u bij ons terecht.

   Fiscale aangiften

Controleverklaringen

Is uw onderneming 'middelgroot' of 'groot'? Dan bent u wettelijke verplicht om uw jaarrekening door een accountant te laten controleren. Bij Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs, kunt u terecht voor wettelijke controles, vrijwillige controles, beoordelingsverklaringen en subsidieverklaringen.

   Controleverklaringen

Personeel en salaris

Een juiste loonadministratie is complex en precies. Onze adviseurs hebben een ruime kennis en ervaring op het gebied van salarisadministratie, arbeids- en ontslagrecht, sociale verzekeringen, CAO's en actuele ontwikkelingen in de meest uiteenlopende branches.

   Personeel en salaris

Financiele administraties

Iedere dag weten hoe uw onderneming er financieel voor staat, maar niet zelf de administratie inboeken? Dat kan! Met ons online boekhoudplatform wordt uw administratie dagelijks door ons verwerkt. Snel en heel eenvoudig!

   Financiele administraties

Advisering

Onze accountants en belastingadviseurs kunnen u adviseren bij het starten van een onderneming, investeringsbeslissingen, financieringsaanvragen, bedrijfsovernames, administratieve organisatie, etc. Wij helpen u graag!

   Advisering
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Erkend RB-kantoor
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Aangesloten bij Novak
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Aangesloten bij Fiscount
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Lid van NBA