Accountant Kampen

Financiële en fiscale zaken kunnen complex zijn. Bij Eenkhoorn & Bakker, accountant in regio Kampen, geven wij hier advies over. Een accountant is een beschermde beroepstitel die alleen gebruikt mag worden indien er is voldaan aan strenge, wettelijke eisen. Ons team bestaat uit 11 professionals met diepgaande vakkennis over accountancy en fiscale regelgeving. Eenkhoorn & Bakker is aangesloten bij NBA, Fiscount, RB en beschikt ook over een WTA-vergunning. Voor een accountant in Kampen kunt u voor zowel advies als wettelijke controles bij ons terecht.

Als accountant nabij Kampen houden wij ons aan vijf beginselen: vakbekwaamheid en zorgvuldigheid, integriteit, vertrouwelijkheid, objectiviteit en professionaliteit. Deze beginselen zijn de leidraad in de diensten die wij aanbieden. Wij geven u graag kritisch, persoonlijk en professioneel advies over financiële en fiscale zaken.

Waarom Eenkhoorn & Bakker accountants Kampen?

Sinds 1980 heeft Eenkhoorn & Bakker een kantoor in Genemuiden. Wij zijn echter in diverse regio’s inzetbaar. Zoekt u een persoonlijk betrokken en vakbekwame accountant in Kampen of een andere omgevingen, bijvoorbeeld:
- Meppel;
- Zwolle;
- Stadshagen;
- Hasselt;
- Zwartsluis;
- IJsselmuiden,

dan bent u van harte welkom bij Eenkhoorn & Bakker accountant Kampen. Wij bieden ondersteuning bij uw financiële administratie, belastingen, accountancy en salarisadministratie. Elk contactmoment dat u heeft met Eenkhoorn & Bakker, is met dezelfde contactpersoon. Zo hoeft u uw situatie maar één keer uit te leggen, en wordt u goed geholpen. Wij vinden korte lijnen, betrokkenheid en heldere communicatie namelijk erg belangrijk. Bij ons bent u geen nummer, maar een zeer gewaardeerde klant. In de 40 jaar dat wij bestaan, hebben we al veel MKB-bedrijven en zzp’ers advies mogen geven over hun fiscale en financiële vraagstukken. Omdat onze accountants alles weten omtrent de wet- en regelgeving rondom belastingen, kunnen wij u helpen bij het bereiken van de fiscaal voordeligste positie. Geen enkele situatie is hetzelfde, daarom geven wij advies op maat. Ook hulp nodig van een accountant rondom Kampen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Onze diensten

Omdat fiscale en financiële behoeften per persoon en bedrijf verschillen, bieden wij diverse diensten aan, zodat wij aan al deze behoeften kunnen voldoen. Deze diensten zullen wij hieronder beknopt toelichten. Wilt u hier meer over weten of heeft u een andere hulpvraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Accountancy

Wilt u een jaarrekening laten opstellen? Dit kan bij Eenkhoorn & Bakker, accountant regio Kampen. Als ondernemer bent u verplicht om de balans en winst-en-verliesrekening in te dienen bij de Belastingdienst. Eenkhoorn en Bakker maakt deze voor u. De jaarrekening biedt daarnaast inzichten die u verder kunnen helpen bij het maken van keuzes binnen uw bedrijfsvoering voor het komende jaar.

Online boekhouden en financiële administratie

Heeft u hulp nodig met uw boekhouding en financiële administratie? Wij maken als accountant nabij Kampen gebruik van een app genaamd Yuki. Deze app maakt boekhouden erg gemakkelijk. Scan uw facturen en bonnen in de app, vervolgens worden deze opgeslagen en gecontroleerd door uw vaste contactpersoon van Eenkhoorn & Bakker. Zo weet u zeker dat alle informatie klopt. Als u meer informatie wilt over de Yuki app of over hulp bij uw financiële administratie en boekhouding, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij informeren u graag.

Controleverklaringen

Als uw bedrijf groter is, is het verplicht een controle van uw jaarrekening te laten uitvoeren. Eenkhoorn & Bakker, accountant Kampen, is in het bezit van een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Zo kunt u uw wettelijke controles door ons laten uitvoeren. Uw bedrijf is middelgroot of groot als het twee achtereenvolgende jaren voldoet aan twee van de drie onderstaande eisen:
- Een balanstotaal van meer dan € 6 miljoen
- Een netto-omzet van meer dan € 12 miljoen
- Meer dan 50 werknemers

Belastingen

De wetten en regels rondom belastingen kunnen lastig zijn om bij te houden. Daarom kan het fijn zijn om hier hulp bij te krijgen van onze Eenkhoorn & Bakker accountant Kampen. We ontzorgen u graag op het gebied van aangiftes. Omdat wij van alle regels omtrent belastingen afweten, geniet u op deze manier van maximale fiscale voordelen.

Salarisadministratie en personeelsadvies

Voor een gemakkelijke voering van loonadministratie hebben wij bij accountant Kampen een speciaal pakket. Dit Nmbrs pakket biedt een goede oplossing voor al uw payroll- en HR processen. Het enige wat u hoeft te doen, is de gegevens invoeren. Wij regelen de rest. Het voeren van een loonadministratie kan complex zijn in verband met de precisie waarmee dit gedaan moet worden. Daarbij kan het veel tijd in beslag nemen, die u misschien liever besteedt aan andere zaken binnen uw onderneming. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Advisering

Onze professionals van Eenkhoorn & Bakker accountant Kampen geven u graag advies over uw fiscale en financiële situatie. Wij kunnen adviseren over diverse onderwerpen, zoals fusies en splitsingen, bedrijfsopvolging, financieringen en fiscale optimalisatie. Daarnaast zijn er nog veel meer zaken waar wij u advies over kunnen geven. Bel naar ons kantoor of vul ons contactformulier in voor meer informatie.

Het team van Eenkhoorn & Bakker accountant Kampen

Het team van Eenkhoorn & Bakker, accountant nabij Kampen, bestaat uit 11 vakkundige accountants en assistent-accountants. We zijn gepassioneerd over accountancy en helpen graag iedereen met fiscale en financiële vraagstukken. Als accountant nabij Kampen vinden wij persoonlijk contact en korte lijnen erg belangrijk. Bij Eenkhoorn & Bakker heeft u, vanaf het moment dat u contact met ons opneemt, dezelfde contactpersoon. Zo is uw situatie meteen duidelijk bij ons, en hoeft u deze niet opnieuw uit te leggen. Daarbij gaat de communicatie op deze manier beter en wordt u sneller geholpen. Wij vinden klantvriendelijkheid, een goede prijs/prestatieverhouding, een hoge mate van betrokkenheid, een professionele dienstverlening en bovendien een goede service de belangrijkste punten als accountant Kampen.

Meer informatie en contact

Heeft u vragen, of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wat uw situatie ook is, wij geven u graag advies op maat, zodat u financieel zeker de toekomst in kunt gaan. Vul hiervoor ons contactformulier in, of bel ons op 038 303 04 04.

Veelgestelde vragen accountant Kampen

Wat doet een accountant?

Een accountant zorgt ervoor dat uw financiële overzichten, administratie, aangiftes en jaarrekeningen kloppen, door ze op te stellen, te beoordelen en te controleren. Bent u MKB’er? Dan kan het inschakelen van een accountant erg praktisch zijn. U bent in sommige situaties namelijk verplicht om een accountantsverklaring in te dienen bij uw jaarrekening. Een accountant gaat nauwkeurig en efficiënt te werk. Pas na het volgen van een accountantsopleiding en het opdoen van ervaring, mag iemand zich een accountant noemen. Het is namelijk een beschermd beroep. Als u een accountant inschakelt, bent u er dus van verzekerd dat deze aan alle wettelijke eisen voldoet en zorgvuldig zijn werk uitvoert.

Waar helpt een accountant bij?

Eenkhoorn & Bakker, accountant nabij Kampen, heeft een divers aanbod aan diensten. Zo kunt u bij een accountant terecht voor het opstellen van een jaarrekening, maar ook kunt u een accountant vragen om advies met betrekking tot uw fiscale en financiële vraagstukken. Daarnaast helpt een account veel ondernemers bij financiële administratie, boekhouding en belastingaangiftes.

Waarom accountant Kampen inschakelen?

Accountant Kampen Eenkhoorn & Bakker zit al meer dan 40 jaar in de accountancy. Bij ons werken alleen accountants met veel vakkennis en ervaring met diverse financiële en fiscale vraagstukken. Door onze kennis van alle belastingwetten, kunnen wij u garanderen dat u profiteert van fiscale voordelen wanneer wij u helpen met uw belastingaangiftes. Wij helpen onder andere MKB’ers, zzp’ers en non-profit-instellingen. Onze prioriteit ligt bij goede communicatie door korte lijnen en advies op maat. Nadat u contact met ons heeft opgenomen en uw situatie heeft uitgelegd, hoeft u dit niet opnieuw te doen. U wordt namelijk gekoppeld aan een vast contactpersoon, die volledig bekend is met uw situatie. Daardoor is er sprake van heldere communicatie tijdens elk contactmoment. Dit bieden wij bovendien aan voor een goede prijs/prestatieverhouding.

Hoe gaat de samenwerking met Eenkhoorn & Bakker accountant Kampen?

Omdat wij een klein team vormen en u toegewezen wordt aan een vast contactpersoon, gaat de communicatie met Eenkhoorn & Bakker accountant Kampen vlekkeloos. Wij zorgen ervoor dat uw situatie meteen duidelijk is bij uw vaste contactpersoon, waardoor u meteen geholpen kunt worden met uw vraagstukken.

Wat zijn de kosten voor accountant Kampen?

De kosten bij Eenkhoorn & Bakker verschillen per dienst. We hanteren te allen tijde een zo’n scherp mogelijke prijs. Voor meer informatie over onze prijzen, kunt u contact met ons opnemen.

Onze app downloaden

Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen

Jaarrekeningen

De jaarrekening is het financiële eindverslag van uw onderneming en de basis voor de belastingaangifte. Wij, Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs, adviseren u graag over de financiële situatie, juridische structuur, fiscale aspecten en verbeteringen en kansen.

   JAARREKENINGEN

Fiscale aangiften

Bij ons kantoor kunt u terecht voor alle fiscale aangiften. Onze belastingadviseurs beschikken over de juiste kennis en ervaring om u een advies op maat te geven. Ook voor adviezen en het begeleiden van bedrijfsopvolging, omzetten rechtsvorm en herstructurering kunt u bij ons terecht.

   Fiscale aangiften

Controleverklaringen

Is uw onderneming 'middelgroot' of 'groot'? Dan bent u wettelijke verplicht om uw jaarrekening door een accountant te laten controleren. Bij Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs, kunt u terecht voor wettelijke controles, vrijwillige controles, beoordelingsverklaringen en subsidieverklaringen.

   Controleverklaringen

Personeel en salaris

Een juiste loonadministratie is complex en precies. Onze adviseurs hebben een ruime kennis en ervaring op het gebied van salarisadministratie, arbeids- en ontslagrecht, sociale verzekeringen, CAO's en actuele ontwikkelingen in de meest uiteenlopende branches.

   Personeel en salaris

Financiele administraties

Iedere dag weten hoe uw onderneming er financieel voor staat, maar niet zelf de administratie inboeken? Dat kan! Met ons online boekhoudplatform wordt uw administratie dagelijks door ons verwerkt. Snel en heel eenvoudig!

   Financiele administraties

Advisering

Onze accountants en belastingadviseurs kunnen u adviseren bij het starten van een onderneming, investeringsbeslissingen, financieringsaanvragen, bedrijfsovernames, administratieve organisatie, etc. Wij helpen u graag!

   Advisering
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Erkend RB-kantoor
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Aangesloten bij Novak
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Aangesloten bij Fiscount
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Lid van NBA