Accountant Zwartsluis

Bent u op zoek naar een betrokken en vakkundige accountant nabij Zwartsluis? Het accountantskantoor bij Zwartsluis van Eenkhoorn & Bakker helpt u graag. De accountants en assistent-accountants in ons team maken financiële en fiscale zaken minder complex. Wij hebben alle kennis van accountancy en fiscale regelgeving.

Ook voor het uitvoeren van een wettelijke controle of voor advies bent u bij ons accountantskantoor nabij Zwartsluis aan het juiste adres. Wij geven u persoonlijk en kritisch advies, volledig gebaseerd op uw persoonlijke situatie. Als u naar Eenkhoorn & Bakker gaat voor hulp bij uw financiële zaken, bent u gegarandeerd van een uitstekende, professionele service. Ons accountantskantoor heeft namelijk een WTA-vergunning.

Daarnaast zijn we aangesloten bij Fiscount, RB en NBA. Bovendien voldoen we aan de strenge eisen voor een accountant en vormen de vijf beginselen de leidraad in ons werk:
- Objectiviteit;
- Integriteit;
- Professionaliteit;
- Vertrouwelijkheid;
- Zorgvuldigheid en vakbekwaamheid.

Eenkhoorn & Bakker accountantskantoor Zwartsluis

Vanaf het moment dat u contact opneemt met ons accountantskantoor nabij Zwartsluis, bent u een gewaardeerde klant. Waar kunnen wij hulp bij bieden? Aan de hand daarvan stellen we samen een plan op. Wij vinden heldere communicatie, korte lijnen en betrokkenheid erg belangrijk. Deze punten nemen we dan ook altijd mee in onze werkwijze.

Vanaf het eerste contactmoment, heeft u een vast contactpersoon. Uw contactpersoon is altijd een accountant die de meeste kennis heeft van alles rondom uw situatie, zoals de meest actuele wet- en regelgeving rond uw situatie. Zo is uw situatie gelijk duidelijk bij ons en kunnen we u hier meteen bij helpen. Wij zorgen er altijd voor dat u de fiscaal voordeligste positie bereikt.

Ons accountantskantoor nabij Zwartsluis is gevestigd in Genemuiden. Ook als u in een van de volgende regio’s woont, kunt u gerust contact met ons opnemen:
- IJsselmuiden;
- Zwolle;
- Hasselt;
- Meppel;
- Kampen;
- Stadshagen.

Heeft u een MKB-bedrijf, of bent u zzp’er? U kunt altijd bij ons terecht voor advies over en hulp bij diverse financiële zaken. Hierbij houden we altijd rekening met uw persoonlijke situatie, zodat we advies kunnen geven die precies aansluit bij u en uw wensen.

Onze accountants van accountantskantoor Zwartsluis

Het team van ons accountantsbureau bij Zwartsluis bestaat uit 11 professionals. Deze accountants en assistent-accountants weten alles van uw fiscale en financiële vraagstukken. Omdat wij passie hebben voor het vak, zijn we nooit uitgeleerd. We blijven ons bijscholen, omdat we u de beste hulp willen bieden.

We vinden het bovendien erg belangrijk dat alle communicatie vloeiend verloopt. Daarom is er bij ons sprake van korte lijnen. U heeft een vast contactpersoon waarmee u snel in contact kunt komen. Deze contactpersoon is bekend met uw situatie, waardoor u direct geholpen kunt worden, wat uw hulpvraag ook is. Uiteraard zijn we op de hoogste van de nieuwste wet- en regelgevingen. Als wij u hulp bieden, geniet u dus altijd van fiscaal voordeel.

Wat vinden wij belangrijk?

Er zijn een aantal punten die wij erg belangrijk vinden als accountant dichtbij Zwartsluis:
- Korte lijnen;
- Duidelijke communicatie;
- Klantvriendelijkheid;
- Een hoge mate van betrokkenheid;
- Een professionele dienstverlening;
- Een goede service;
- Een goede prijs/prestatieverhouding.
Deze punten vormen, naast de vijf beginselen, leidraad in ons werk.

Onze diensten op maat

Er zijn veel verschillende situaties waarbij een accountant nabij Zwartsluis kan helpen. Wij bieden de volgende diensten aan, zodat we altijd zullen voldoen aan uw behoeften en wensen.

Accountancy

Als u een jaarrekening op wilt laten stellen, kunt u dit door Eenkhoorn & Bakker, accountantskantoor nabij Zwartsluis, laten doen. Het indienen van de balans en winst-en-verliesrekening bij de Belastingdienst, is verplicht als ondernemer. Ook als u meer duidelijkheid wilt over uw bedrijfsvoering, is het laten opstellen van een jaarrekening erg handig. Hieruit kunt u namelijk verschillende dingen opmaken, die u kunt toepassen in plannen voor de bedrijfsvoering van het komende jaar.

Belastingen

De wetten en regels rondom belastingen kennen veel haken en ogen. Daarom kan het prettig zijn om hier hulp bij te krijgen. Een bijkomend voordeel van het inschakelen van een accountant nabij Zwartsluis, zoals Eenkhoorn & Bakker, is het fiscale voordeel dat u op deze manier krijgt.

Online boekhouden en financiële administratie

Boekhouding hoeft niet ingewikkeld te zijn. Daarvoor is de app Yuki ontwikkeld. Bij ons accountantskantoor nabij Zwartsluis maken wij veel gebruik van deze app als het gaat om financiële administratie en online boekhouden. Hiervoor hoeft u enkel uw bonnen en facturen in de app te scannen. Daarna controleert uw vaste contactpersoon of alle informatie klopt. Wilt u meer informatie over deze app of over boekhouden en administratie bij Eenkhoorn & Bakker? Dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.

Controleverklaring

Heeft u een groot of middelgroot bedrijf?
- Een balanstotaal van meer dan € 6 miljoen;
- Een netto-omzet van meer dan € 12 miljoen;
- Een team bestaande uit meer dan 50 werknemers.

Kunt u alle drie de punten afvinken? Dan heeft u inderdaad een middelgroot of groot bedrijf en is het voor uw bedrijf verplicht om een wettelijke controle van uw jaarrekening uit te laten voeren. Omdat onze accountant nabij Zwartsluis een AFM-vergunning heeft (Autoriteit Financiële Markten), kunt u deze controleverklaring gerust door ons laten uitvoeren. Deze vergunning wordt pas verleend aan een accountant als de accountant voldoet aan strenge eisen.

Salarisadministratie en personeelsadvies

Het voeren van een loonadministratie hoeft zeker niet ingewikkeld te zijn. Bij Eenkhoorn & Bakker, accountant nabij Zwartsluis, hebben we hier een speciaal Nmbrs-pakket voor. Met dit pakket verlopen uw payroll- en HR processen erg soepel. U hoeft hierbij enkel een aantal gegevens in te voeren. De rest van de administratie wordt gedaan door uw vaste contactpersoon.

De tijd die u normaal kwijt bent aan dit precieze proces, kunt u nu besteden aan andere belangrijke zaken binnen uw bedrijf. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met ons accountantskantoor nabij Zwartsluis.

Advisering

Heeft u advies nodig, over bijvoorbeeld uw financieringen? Of wordt uw onderneming verkocht? Voor advies over deze en andere situaties, kunt u terecht bij Eenkhoorn & Bakker, accountant nabij Zwartsluis. Onze ervaren accountants, met meer dan 40 jaar ervaring, adviseren u graag over diverse situaties met betrekking tot financiën en accountancy.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de diensten die wij bieden, of heeft u een andere vraag? Dan mag u altijd contact met ons opnemen. Wat uw hulpvraag ook is; wij helpen u graag. Wij zijn telefonisch te bereiken op 038 303 04 04. Uiteraard kunt u ook ons contactformulier invullen, waarna wij u zo spoedig mogelijk te hulp staan.

Onze app downloaden

Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen

Jaarrekeningen

De jaarrekening is het financiële eindverslag van uw onderneming en de basis voor de belastingaangifte. Wij, Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs, adviseren u graag over de financiële situatie, juridische structuur, fiscale aspecten en verbeteringen en kansen.

   JAARREKENINGEN

Fiscale aangiften

Bij ons kantoor kunt u terecht voor alle fiscale aangiften. Onze belastingadviseurs beschikken over de juiste kennis en ervaring om u een advies op maat te geven. Ook voor adviezen en het begeleiden van bedrijfsopvolging, omzetten rechtsvorm en herstructurering kunt u bij ons terecht.

   Fiscale aangiften

Controleverklaringen

Is uw onderneming 'middelgroot' of 'groot'? Dan bent u wettelijke verplicht om uw jaarrekening door een accountant te laten controleren. Bij Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs, kunt u terecht voor wettelijke controles, vrijwillige controles, beoordelingsverklaringen en subsidieverklaringen.

   Controleverklaringen

Personeel en salaris

Een juiste loonadministratie is complex en precies. Onze adviseurs hebben een ruime kennis en ervaring op het gebied van salarisadministratie, arbeids- en ontslagrecht, sociale verzekeringen, CAO's en actuele ontwikkelingen in de meest uiteenlopende branches.

   Personeel en salaris

Financiele administraties

Iedere dag weten hoe uw onderneming er financieel voor staat, maar niet zelf de administratie inboeken? Dat kan! Met ons online boekhoudplatform wordt uw administratie dagelijks door ons verwerkt. Snel en heel eenvoudig!

   Financiele administraties

Advisering

Onze accountants en belastingadviseurs kunnen u adviseren bij het starten van een onderneming, investeringsbeslissingen, financieringsaanvragen, bedrijfsovernames, administratieve organisatie, etc. Wij helpen u graag!

   Advisering
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Erkend RB-kantoor
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Aangesloten bij Novak
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Aangesloten bij Fiscount
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Lid van NBA