Accountant en belastingadvies regio Kampen

Accountantskantoor nabij Kampen 

Eenkhoorn & Bakker, uw accountant en belastingadviseur 

Als ondernemer komt er vanalles op u af. Zo ook het bijhouden en verzorgen van de administratie. Uw onderneming staat of valt met het voeren van een goede bedrijfsadministratie. Gelukkig hoeft u dit niet aleen te doen, want Eenkhoorn & Bakker geeft belastingadvies én controleert bijvoorbeeld de jaarrekeningen van uw bedrijf. Dit biedt u de mogelijkheid om uw werkzaamheden dagelijks met plezier op te pakken en u te ontzorgen op fiscaal en administratief vlak. Ons accountantskantoor is werkzaam nabij Kampen en verwelkomt u graag als klant. 

Volwaardig accountantskantoor 

Eenkhoorn & Bakker is in 1980 opgericht te Genemuiden. Ons accountantskantoor richt zich hoofdzakelijk op accountancy en advisering op financieel én fiscaal gebied. Zowel ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf, zelfstandigen, ZZP'ers, als particulieren weten ons te vinden. Zo kunt u bij ons terecht voor het uitbesteden van uw complete bedrijfs- en loonadministratie, of het samenstellen van jaarrekeningen. Verder geven wij advies op maat omtrent fiscale vraagstukken. 

Waarom u kiest voor Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs 

Bij Eenkhoorn & Bakker bent u aan het juiste adres voor zowel belastingadvies als het controleren van uw bedrijfsadministratie. Bovendien levert een samenwerking altijd voordelen op:

Bel of mail ons direct voor het inplannen van een afspraak voor belastingadvies door een ervaren en professionele accountant!