Accountant en belastingadvies regio Kampen

Uw accountant en belastingadviseur nabij Kampen

Eenkhoorn & Bakker, uw accountant en belastingadviseur 

Als ondernemer komt er vanalles op u af. Zo ook het bijhouden en verzorgen van de administratie. Uw onderneming staat of valt met het voeren van een goede bedrijfsadministratie. Gelukkig hoeft u dit niet aleen te doen, want Eenkhoorn & Bakker geeft belastingadvies én controleert bijvoorbeeld de jaarrekeningen van uw bedrijf. Dit biedt u de mogelijkheid om uw werkzaamheden dagelijks met plezier op te pakken en u te ontzorgen op fiscaal en administratief vlak. Ons accountantskantoor is werkzaam nabij Kampen en verwelkomt u graag als klant. 

Volwaardig accountantskantoor 

Eenkhoorn & Bakker is in 1980 opgericht te Genemuiden. Ons accountantskantoor richt zich hoofdzakelijk op accountancy en advisering op financieel én fiscaal gebied. Zowel ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf, zelfstandigen, ZZP'ers, als particulieren weten ons te vinden. Zo kunt u bij ons terecht voor het uitbesteden van uw complete bedrijfs- en loonadministratie, of het samenstellen van jaarrekeningen. Verder geven wij advies op maat omtrent fiscale vraagstukken. 

Waarom u kiest voor Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs 

Bij Eenkhoorn & Bakker bent u aan het juiste adres voor zowel belastingadvies als het controleren van uw bedrijfsadministratie. Bovendien levert een samenwerking altijd voordelen op:

  • Ons kantoor kenmerkt zich door korte lijnen en vaste contactpersonen.
  • Centraal gelegen in Genemuiden bedienen we zowel ondernemers als particulieren van Kampen tot Zwartsluis.
  • Wij staan voor professionele dienstverlening, uitstekende kwaliteit én persoonlijke betrokkenheid.
  • Voor ons bent u geen nummer maar een gewaardeerde klant. 

Bel of mail ons direct voor het inplannen van een afspraak voor belastingadvies door een ervaren en professionele accountant!

Onze app downloaden

Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen

Jaarrekeningen

De jaarrekening is het financiële eindverslag van uw onderneming en de basis voor de belastingaangifte. Wij, Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs, adviseren u graag over de financiële situatie, juridische structuur, fiscale aspecten en verbeteringen en kansen.

   JAARREKENINGEN

Fiscale aangiften

Bij ons kantoor kunt u terecht voor alle fiscale aangiften. Onze belastingadviseurs beschikken over de juiste kennis en ervaring om u een advies op maat te geven. Ook voor adviezen en het begeleiden van bedrijfsopvolging, omzetten rechtsvorm en herstructurering kunt u bij ons terecht.

   Fiscale aangiften

Controleverklaringen

Is uw onderneming 'middelgroot' of 'groot'? Dan bent u wettelijke verplicht om uw jaarrekening door een accountant te laten controleren. Bij Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs, kunt u terecht voor wettelijke controles, vrijwillige controles, beoordelingsverklaringen en subsidieverklaringen.

   Controleverklaringen

Personeel en salaris

Een juiste loonadministratie is complex en precies. Onze adviseurs hebben een ruime kennis en ervaring op het gebied van salarisadministratie, arbeids- en ontslagrecht, sociale verzekeringen, CAO's en actuele ontwikkelingen in de meest uiteenlopende branches.

   Personeel en salaris

Financiele administraties

Iedere dag weten hoe uw onderneming er financieel voor staat, maar niet zelf de administratie inboeken? Dat kan! Met ons online boekhoudplatform wordt uw administratie dagelijks door ons verwerkt. Snel en heel eenvoudig!

   Financiele administraties

Advisering

Onze accountants en belastingadviseurs kunnen u adviseren bij het starten van een onderneming, investeringsbeslissingen, financieringsaanvragen, bedrijfsovernames, administratieve organisatie, etc. Wij helpen u graag!

   Advisering
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Erkend RB-kantoor
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Aangesloten bij Novak
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Aangesloten bij Fiscount
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Lid van NBA