Uw accountant en belastingadviseur: Eenkhoorn & Bakker

Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs te Genemuiden is een persoonlijk en maatschappelijk betrokken accountants- en belastingadvieskantoor met een gevarieerde klantenkring die het gehele MKB bestrijkt.

Bij Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs staan professionele dienstverlening, kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel. Bij ons bent u geen nummer, maar een gewaardeerde klant. U beschikt bij ons over een vast contactpersoon, die met u mee denkt en snel reageert.

Bij ons kantoor kunt u terecht voor:

Ons kantoor is aangesloten bij de NBA, RB en Fiscount en wij beschikking over een WTA-vergunning (niet-OOB's) voor het verrichten van wettelijke controles. 

GRATIS SUBSIDIESCAN
Subsidies blijven een ingewikkeld verschijnsel voor veel ondernemers. Is het bouwen van een nieuw pand wel of niet subsidiabel? En de aanschaf van een bedrijfsvoertuig? Veel ondernemers lopen subsidie mis doordat een uitgebreid onderzoek naar subsidiekansen en een eigen bedrijf draaiende houden vaak niet samengaan. Accountantskantoor Eenkhoorn & Bakker kan u hierbij helpen! Sinds kort zijn wij partner van MijnSubsidie. Deze applicatie kan dankzij een enorme database van meer dan 5000 lokale, regionale, nationale en Europese subsidies zoveel mogelijk passende subsidies vinden totaal toegespitst op uw onderneming of uw huidige situatie.

Hoe werkt het?
Via de subsidiescan kunt u snel en eenvoudig een online formulier met diverse vragen invullen. Dit duurt ongeveer 20 minuten. Alle vragen hebben betrekking op uw onderneming of uzelf. Op basis van de antwoorden worden gepaste subsidiekansen berekend en vertaald naar een online rapportage met een korte omschrijving van de mogelijke subsidies, de voorwaarden die daaraan gesteld zijn het bedrag wat daaraan verbonden is.

Vrijblijvende rapportage
Nadat u de subsidiescan doorlopen hebt, wordt de rapportage verzonden naar Accountantskantoor Eenkhoorn & Bakkker. Na ontvangst nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Overzicht van alle subsidiekansen?

Subsidie? MijnSubsidie.com