Financiële administratie

Als ondernemer bent u wettelijk verplicht een goede administratie bij te houden en te bewaren. Dit is ook van groot belang voor uw eigen bedrijfsvoering. Met een administratie die op orde is, houdt u overzicht, kunt u ontwikkelingen signaleren en kunt u op tijd bijsturen en de juiste beslissingen nemen.

VOLLEDIG UITBESTEDEN
Wij  kunnen u veel werk uit handen nemen door periodiek (per maand/kwartaal) uw financiële administratie  en aangiften omzetbelasting te verzorgen. Dit doen wij correct, snel en tegen een aantrekkelijke  prijs. Wij beschikken over de modernste software, zodat wij zeer efficient onze werkzaamheden kunnen verrichten.  Zo heeft u actueel inzicht in uw cijfers en kunt u meer tijd besteden aan uw eigen bedrijfsvoering. U brengt uw administratie en haalt het dezelfde week weer op!

Desgewenst kunnen wij tussentijdse rapportages voor u samenstellen zodat u precies weet hoe uw onderneming er financieel voor staat.

Veel ondernemers geven de voorkeur aan een vaste prijsafspraak per maand, zodat ze weten waar ze elke maand aan toe zijn. Voor ons pakket aan diensten behoort een vaste prijsafspraak tot de mogelijkheden.

FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER BIJ U OP LOCATIE?
Voor een paar uur per week of per maand kunnen wij de gehele administratie bij u op kantoor verwerken in het boekhoudpakket van uw keuze. Wij hanteren hiervoor scherpe tarieven. U hoeft niet iemand in dienst te nemen (geen ziektekosten/vakanties etc.). Daarnaast zijn wij zeer flexibel. Is het druk, dan komen we extra. En als het wat rustiger is, komen we niet of minder vaak.

Ook voor het wegwerken van achterstanden of bij ziekte en verlof van uw medewerkers, zijn wij graag uw boekhouder op locatie.

CONTACT
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw onderneming? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Onze app downloaden

Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen

Gratis Subsidiescan

Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen

Jaarrekeningen

De jaarrekening is het financiële eindverslag van uw onderneming en de basis voor de belastingaangifte. Wij, Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs, adviseren u graag over de financiële situatie, juridische structuur, fiscale aspecten en verbeteringen en kansen.

   JAARREKENINGEN

Fiscale aangiften

Bij ons kantoor kunt u terecht voor alle fiscale aangiften. Onze belastingadviseurs beschikken over de juiste kennis en ervaring om u een advies op maat te geven. Ook voor adviezen en het begeleiden van bedrijfsopvolging, omzetten rechtsvorm en herstructurering kunt u bij ons terecht.

   Fiscale aangiften

Controleverklaringen

Is uw onderneming 'middelgroot' of 'groot'? Dan bent u wettelijke verplicht om uw jaarrekening door een accountant te laten controleren. Bij Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs, kunt u terecht voor wettelijke controles, vrijwillige controles, beoordelingsverklaringen en subsidieverklaringen.

   Controleverklaringen

Personeel en salaris

Een juiste loonadministratie is complex en precies. Onze adviseurs hebben een ruime kennis en ervaring op het gebied van salarisadministratie, arbeids- en ontslagrecht, sociale verzekeringen, CAO's en actuele ontwikkelingen in de meest uiteenlopende branches.

   Personeel en salaris

Financiele administraties

Iedere dag weten hoe uw onderneming er financieel voor staat, maar niet zelf de administratie inboeken? Dat kan! Met ons online boekhoudplatform wordt uw administratie dagelijks door ons verwerkt. Snel en heel eenvoudig!

   Financiele administraties

Advisering

Onze accountants en belastingadviseurs kunnen u adviseren bij het starten van een onderneming, investeringsbeslissingen, financieringsaanvragen, bedrijfsovernames, administratieve organisatie, etc. Wij helpen u graag!

   Advisering
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen | Erkend RB-kantoor
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen | Aangesloten bij Novak
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen | Aangesloten bij Fiscount
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen | Lid van NBA