Deskundige salarisadministratie nabij Kampen

Het bijhouden van een correcte loonadministratie kan best ingewikkeld zijn. De wet- en regelgeving is complex en aan verandering onderhevig. Wilt u zeker zijn van een correcte salarisadministratie? Schakel dan de hulp van Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadvies in! Wij zijn gevestigd in Genemuiden, nabij Zwolle en Kampen en staan klaar om u te ondersteunen.

 

De loonadministratie

Al jarenlang verzorgen wij de personeelsadministraties voor uiteenlopende organisaties. Hiervoor maken wij gebruik van het pakket Nmbrs, de oplossing voor al uw HR en payroll processen. U voert de benodigde gegevens in en wij verzorgen de gehele salarisadministratie. Hierdoor weet u zeker dat de administratie goed en volgens de regels wordt bijgehouden.

 

Daarnaast heeft het correct en overzichtelijk bijhouden van de administratie voordelen voor u en uw bedrijf. Doordat u zelf rapportages kan genereren, kunt u snel zien of u ergens moet bijsturen. Daarnaast wordt u op de hoogte gehouden van jubilea en het aflopen van contracten. Ook de verzuim- en verlofregistratie kunt u eenvoudig bijhouden in Nmbrs. Nmbrs. Nmbrs is verder eenvoudig te koppelen (API) met uw boekhoudpakket en/of urenregistratiesoftware. ; Salaris Online.

 

Naast de salarisadministratie kunnen wij u ondersteunen in verschillende zaken die met personeel te maken hebben. Wij bieden onder andere advies over subsidies op loonkosten, het opstellen en beëindigen van overeenkomsten en verzorgen communicatie met de Belastingdienst.

 

Onze andere diensten

Naast hulp op het gebied van personeel, hebben wij u nog meer te bieden. Wij kunnen onder andere de belastingaangifte verzorgen voor particulieren en ondernemers. Daarnaast geven wij belastingadvies, doen wij controles op jaarrekeningen en houden wij financiële administraties bij. Ook bieden wij fiscale dienstverlening aan. Wilt u graag met ons in gesprek over uw bedrijf, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Contact met Eenkhoorn Bakker Accountants en Belastingadvies

Wij zijn gevestigd in Genemuiden, en bieden onze diensten aan in Genemuiden en de nabije omgeving hiervan. Hieronder vallen onder andere Kampen, Zwolle, Hasselt en Zwartsluis. Kunnen wij iets voor u betekenen op het gebied van loonadministratie of fiscaal advies? Neem dan contact met ons op via e-mail, telefoon of het contactformulier op de website. Wij staan graag voor u klaar!

Onze app downloaden

Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen

Jaarrekeningen

De jaarrekening is het financiële eindverslag van uw onderneming en de basis voor de belastingaangifte. Wij, Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs, adviseren u graag over de financiële situatie, juridische structuur, fiscale aspecten en verbeteringen en kansen.

   JAARREKENINGEN

Fiscale aangiften

Bij ons kantoor kunt u terecht voor alle fiscale aangiften. Onze belastingadviseurs beschikken over de juiste kennis en ervaring om u een advies op maat te geven. Ook voor adviezen en het begeleiden van bedrijfsopvolging, omzetten rechtsvorm en herstructurering kunt u bij ons terecht.

   Fiscale aangiften

Controleverklaringen

Is uw onderneming 'middelgroot' of 'groot'? Dan bent u wettelijke verplicht om uw jaarrekening door een accountant te laten controleren. Bij Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs, kunt u terecht voor wettelijke controles, vrijwillige controles, beoordelingsverklaringen en subsidieverklaringen.

   Controleverklaringen

Personeel en salaris

Een juiste loonadministratie is complex en precies. Onze adviseurs hebben een ruime kennis en ervaring op het gebied van salarisadministratie, arbeids- en ontslagrecht, sociale verzekeringen, CAO's en actuele ontwikkelingen in de meest uiteenlopende branches.

   Personeel en salaris

Financiele administraties

Iedere dag weten hoe uw onderneming er financieel voor staat, maar niet zelf de administratie inboeken? Dat kan! Met ons online boekhoudplatform wordt uw administratie dagelijks door ons verwerkt. Snel en heel eenvoudig!

   Financiele administraties

Advisering

Onze accountants en belastingadviseurs kunnen u adviseren bij het starten van een onderneming, investeringsbeslissingen, financieringsaanvragen, bedrijfsovernames, administratieve organisatie, etc. Wij helpen u graag!

   Advisering
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Erkend RB-kantoor
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Aangesloten bij Novak
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Aangesloten bij Fiscount
Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs voor MKB | Genemuiden Hasselt Zwartsluis Stadshagen Kampen | Lid van NBA